Komentara: 0
Pregleda: 1242

Vaterpolo: Spartak U13 osvojio Regionalnu ligu Mađarske

30.04.2024. u 08:14h
Izvor: Subotica.com
Ekipa Spartaka, generacija 2011. i mlađi, osvojila je Regionalnu ligu Mađarske u sezoni 2023/2024.
Vaterpolo: Spartak U13 osvojio Regionalnu ligu Mađarske

Spartak je ovo drugi nastup u Ligi jugoistočne Mađarske. Nakon prošlogodišnjeg 4. mesta, ove sezone su se okitili zlatnim odličjem. Na takmičenju je učestvovalo 9 ekipa i tokom okvirno 6 meseci, odigrano je 8 kola odnosno 16 izuzetno kvalitetnih utakmica.

 - Sa samo jednim porazom i čak 15 pobeda, subotička ekipa odnela je ubedljivu pobedu ispred drugoprasirane ekipe Solnoka i trećeplasiranog Segedina. Već u junu momcima predstoje ozbiljne pripreme u Herceg Novom sa ekipom Jadrana, jedne od najboljih ekipa u Evropi u svim, pa i u ovoj uzrasnoj kategoriji. Nakon toga, od 21. do 23. juna Subotica će biti domaćin sjajnim evropskim ekipama na prvom izdanju turnira Subotica Champions League u organizaciji VK Spartak. Namera nam je da okupimo vrh regionalnog i evropskog vaterpola za uzrast 2011. i mlađi u našem gradu - ističu iz VK "Spartak Patent Co".

Vaterpolo: Spartak U13 osvojio Regionalnu ligu MađarskeZa Spartak su nastupali: Lazar Vujčić, Botond Varga, Davčik Filip, Dulić Mateja, Dulić Luka, Nebojša Maljugić, Mirko Ljubičić, Slobodan Marinkov, Miron Lazić, Andrej Mrkšić, Aleksandar Jakšić, Strahinja Šofranac, Daniel Serenče, Uroš Rudić Vranić, Atila Roka, Leković Nemanja, Veljko Tepavac, Stantić Miljan, Erik Tomin, Zalan Kočiš i Dušan Panevski.

Ekipu su predvodili treneri:  Nemanja Andrić, Darko Peslać i Adam Tohati.

Vaterpolo: Spartak U13 osvojio Regionalnu ligu Mađarske

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 nedelje i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1242
Povezane teme

vaterpolo

spartak patent co.

sportovi na vodi

regionalna liga mađarske

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.